Fodtøj håndsyet i Frankrig

For det franske baby- og børnemærke Patt’touch er en god og sund udvikling af børns fødder en prioritet. Former og materialer er valgt for at genskabe en sund barfodsfornemmelse.

Passer som fod I hose
Baseret på en fransk familie savoir-faire, videregivet i mere end et årti, er formerne på Patt’touch baby- og børnesko studeret og designet i respekt for morfologien af babyens fod og tillader dens harmoniske udvikling og vedligeholdelse. Alle sko fra det franske mærke, inklusive indlægssåler, er lavet af blødt læder, der garanterer en barfodseffekt og tilbyder små fødder stor komfort til deres første skridt.

Læder som materiale
Af ædle materialer er det læder, som har flest fordele. Det er et naturligt, smidigt, let og termoregulerende materiale, der holder fødderne varme om vinteren og kølige om sommeren, Skindene er nøje udvalgt blandt de bedste europæiske garvere for deres kvalitet og fleksibilitet. Hvert læder er certificeret i henhold til europæiske reach-standarder.

Håndværk - et traditionelt symbol på Patt'touch
Hver sko er håndsyet ved hjælp af den traditionelle fremstillingsproces "Stich and return". En unik teknik, som bevarer fleksibiliteten i læderet og formen på skoen for at give en uovertruffen bevægelsesfrihed og komfort, som er afgørende for at lære at gå. Sålen er syet på indersiden af babyskoen, som derefter vendes, inden den lægges på varme former for at få sin endelig form.

Vi har til en start købt et lille parti hjem, og kan ikke garantere alle størrelser.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de offentligøres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.