Smukke hjemmesko i det miljøvenlige kork

SoftSoul er en allergivenlige hjemmesko nænsomt lavet i kvalitets- og miljøvenlige materialer.

Fremme af korrekt fodudvikling

Hårde sko kan gøre det sværere for børn at lære at gå på grund af skoens vægt, lette bløde såler er meget mindre tilbøjelige til at hæmme deres evne til at gå.

Bløde såler er unikke, fordi de giver dit barn mulighed for at forlænge deres tæer og gribe fat i gulvet, som om de gik barfodet. Bløde hjemmesko kan også hjælpe børn med at forbedre deres balance og koordination, efterhånden som de vokser.

Sikring og beskyttelse

Babyers følsomme fødder har brug for beskyttelse mod ting som ru overflader, kolde temperaturer eller genstande, der ligger på gulvet. Disse hjemmesko med blød sål giver denne vigtige beskyttelse, fordi de er fuldt forede, sømløse og designet til at blive brugt uden strømper. Når kropstemperaturen stiger, har det organiske foer en fantastiske evne til at overføre varme og fugt langs hver fiber og frigive den til et køligere, tørrere miljø, og når det er koldt, holder det varmen inde.

De kan også forhindre skader, da dit vaklende lille barn lærer at gå ved at sikre, at skoene med bløde såler sidder sikkert.

Giver plads til at vokse

Sko med blød sål er mere rummelig end sko med hård sål og lader derfor dit barns fødder vokse uhindret. Hjemmesko med bløde såler er også mere behagelige for barnet uden at gå på kompromis med støtte. American Association of Pediatrics (AAP) siger, at det gennemsnitlige barn ikke har brug for sko med "kiler, indsatser, høj ryg, forstærkede hæle, specielle buer og andre funktioner designet til at forme og støtte fødderne."

SoftSoul hjemmesko er beregnet til indendørs brug, let udendørs brug og til at holde barnets fod beskyttet, når de går en tur i deres buggy eller transportvogn. Hjemmeskoene er ikke beregnet til ekstrem udendørs brug, da de meget hurtigt ville blive slidt op.

SoftSoul INC

Vauna Lafond er en ung mor, som har udviklet sin virksomhed fra sit hjemmestudie i South Surrey, Canada.

SoftSoul fodtøj blev skabt ud fra en nødvendighed for at finde hjemmesko, der var naturlige og allergivenlige.

Ved at kombinere sin mangeårige erfaring i fodtøjsindustrien med en passion for at arbejde med naturlige tekstiler, skabte Vauna en vegansk hjemmesko ved brug af vegetabilsk farvet, luksus portugisisk kork og supplerende miljøvenlige materialer.

SoftSoul hjemmesko dækker et behov for forældre, der leder efter en moderne, vegansk og miljøvenlig barfods hjemmesko.

Se dem her

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de offentligøres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.