Emballage - på godt og ondt

Emballagen er ofte udskældt af miljøorganisationerne, men emballagen er meget vigtig for et godt miljø. Den rigtige emballage beskytter produktet, så det kommer frem i den ønskede kvalitet, og den rigtige emballage gør også transport, distribution, håndtering og salg mere effektiv.

Pearl & Hector sender udelukkende med RE-ZIP
Den stigende e-handel har medført et stort forbrug af emballage og pakning som pap og plastik. Heldigvis findes der alternativer og det har vi valgt at gå 100% ind for hos Pearl & Hector.

De fleste webshops tilbyder RE-ZIP som et tilvalg, men hos Pearl & Hector sender vi udelukkende med RE-ZIP fordi, at det er det eneste rigtige.

RE-ZIP – fremtidens bæredygtige valg
Der findes mange gode eksempler på, hvordan emballager kan produceres så de forurener mindre, men engangsprodukter er bare ikke den rigtige løsning. Miljøet bliver belastet unødigt hver gang der skal produceres nye emballager. RE-ZIPs bæredygtige emballager produceres med omtanke for både miljø, mennesker og dyr, og så kan de endda bruges op til 30 gange – det er altså 29 færre emballager der skal produceres.

Cirkulær emballage går hånd i hånd med vores profil
Brug-og-smid-væk princippet er ikke bæredygtig – heller ikke når det gælder emballage. Der bruges nemlig store mængder elektricitet og olie, på indsamling af affald, som dernæst behandles og transporteres mellem de mange anlæg, der først udvinder og raffinerer råmaterialet og dernæst producerer nye emballager. Derfor er cirkulær emballage fremtidens bæredygtige valg.

Der er en kæmpe miljøgevinst ved cirkulær emballage, da det kan bruges igen og igen. Med RE-ZIP reducerer vi CO2-aftrykket med op til 88% i forhold til engangsemballage.

Links til mere viden:
www.regeringen.dk
www.dn.dk
www.publications.europa.eu
www.ds.dk

 

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de offentligøres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.